Čmelíny – Vadné stříšky

Bohužel se zdá, že stříšky u čmelínů vyrobené letos na jaře jsou náchylné k rozlepení obvodové části od horního dílu střechy, viz. obrázek. Zatím máme dvě reklamace, ale bohužel se zdá, že tento problém může být rozšířenější, proto prosím čtěte dále.

Pokud je to i váš případ, je potřeba provést opravu stříšky spočívající v opětovném přilepení obvodové části a jejím dodatečné přišroubování vruty ze spodní části v těchto bodech viz. obrázek níže. Doporučujeme použití vrutů 3×50 mm a předvrtání otvoru vrtákem 2,5 – 3 mm do hloubky minimálně 30 maximálně 40 mm.

Opravu zajistíme, po dobu opravy lze čmelín provizorně zakrýt čímkoliv co zabrání zatékání vody do čmelínu. Pro ochranu před škůdci není vnější stříška podstatná, prostor se čmeláky je před škůdci izolován vnitřní stříškou s polykarbonátovým okénkem. Opravu lze případně provést až po skončení sezóny.

Stříšku můžete doručit osobně, nebo zaslat na adresu:

Jakub Černý
Sosnová 216
251 62 Mukařov

Případně můžete zaslat přes zásilkovnu na výdejní místo:

Obchodní dům FLIP

Opravená stříška vám pak bude doručena zpět na požadovanou adresu.

V případě, že si chcete opravu zajistit sami, napište nám na email, zašlete fotky poškození stříšky, číslo objednávky a číslo účtu na který provedeme jednorázovou vratku v hodnotě stříšky – 150 Kč.

Napsat komentář